På bild: Eero Vesterinen, Emil Nordman & Carl Knif

Carl Knif Company och DuvTeatern samproducerar verket Två duetter som består – som namnet antyder – av två duetter. Carl Knif ansvarar för koreografin och i duetterna dansar Eero Vesterinen och Emil Nordman samt Pia Renes och Carl Knif. Janne Hast ansvarar för verkets ljuddesign, Karoliina Koiso-Kanttila för kostymdesign och Joonas Tikkanen för scenografin.

Två duetter uppförs under en gemensam kväll med en teaterföreställning av och med DuvTeatern i regi av Christoffer Strandberg. I verket uppträder Krister Ekebom, Roy Eriksson, Kim Gustafsson, Karolina Karanen, Ida-Lotta Knuuttila, Martina Roos och Elias Simons.

Helheten får premiär den 26.11.2022 i DuvTeaterns studio i centrala Helsingfors. Biljettförsäljningen öppnas på våren 2022. Mera information publiceras på DuvTeaterns och Carl Knif Companys hemsidor samt Facebook- och Instagram-konton.

”Jag är glad att mitt samarbete med DuvTeatern får en fortsättning i och med dessa två duetter. Tillsammans med Emil Nordman och Pia Renes skapar vi två skilda verk som på olika sätt bottnar i det självupplevda.” – Carl Knif

Gallery

Se också